9. – 14. August 2024

Setergrender, luftige fjellskrenter, tørre furumoer, elver, sjøer og verdensarv. Senk skuldrene og ta deg gjennom en av verdens vakreste sykkelruter. Velkommen til eventyrrittet North East Gravel.

Du bestemmer når du starter. Du bestemmer farten og pausene. Du bestemmer om du vil overnatte, hvor du vil ligge og hvor mange dager du vil bruke. Her er det bare du, sykkelen din og en trase på mellom 300 og 400 km dominert av grusveier, kjerreveier og stier. Hvilken sykkel du vil bruke, er opp til deg.

Strade Statskog North East Gravel er en nyvinning i Norge. Internasjonalt er denne typen sykkelarrangement i sterk vekst. Vi er sikre på at opplegget i Nord-Østerdal blir både en nasjonal og internasjonal suksess.
Vi snakker tross alt om et område som er så naturskjønt at det nesten gjør vondt. Og når du stopper i Røros vet du og sykkelen din er omkranset av verdensarv.

Denne nyvinningen er en del av sykkeleventyrene som presenteres av Strade Statskog. Blir du med, er vi rimelig sikre på at du er med på å skrive norsk sykkelhistorie.