Sett av datoen 24/8/19!

Da arrangeres nemlig Gran Fondo Strade Statskog på nytt!

Rittet ble en kjempesuksess i 2017, med svært mange gode tilbakemeldinger fra alle deltagerne. Av alle som har ratet rittet på Facebook har samtlige gitt maks poeng! I 2018 ble rittet fulltegnet før start.

Det at rittet tydeligvis har truffet mange som ønsker å ha en utfordring der de kan stille med enten racer eller terrengsykkel, i variert terreng og i et skikkelig sykkelritt, der du kan føle deg som en proff for en dag, gjør at vi gjenskaper rittet i 2019. Vi har et tak på 200 deltakere, så her gjelder det å sikre seg en plass tidlig!

Per nå er Gran Fondo Strade Statskog det eneste turrittet i Norge med både grus og asfalt som arrangeres som landeveisritt, det vil si at du kan stille med både landeveissykkel, cross-sykkel eller terrengsykkel. Hva som egentlig lønner seg er det ikke noe entydig svar på! Enkelte steder vil du ha fordel av terrengsykkel, mens andre steder vil racer lønne seg.

Vi ønsker deg velkommen til Gran Fondo Strade Statskog 24/8/2019!