Sett av datoen lørdag 4. september 2021!

Da arrangeres nemlig Gran Fondo Strade Statskog på nytt! Vi er veldig stolte over at vi klarte å gjennomføre Gran Fondo Strade Statskog i koronaåret 2020, selv med de restriksjonene som vi måtte pålegge rytterne. Stor takk til alle som stilte opp og gjennomførte på en trygg måte!

Vi åpner for påmelding til 2021-utgaven 21. desember – og her gjelder det å være raskt ute for å sikre seg en plass. Per nå er de usikkert hvilke koronarestriksjoner som vil gjelde i august neste år – men startkontigent vil bli tilbakebetalt hvis rittet skulle måtte avlyses på grunn av koronasituasjonen eller vi må begrense antall plasser. De som har meldt seg på først vil bli prioritert ved reduksjon i antall tilgjengelige plasser.

Rittet har vært en kjempesuksess i 2017, med svært mange gode tilbakemeldinger fra alle deltagerne. Av alle som har ratet rittet på Facebook har samtlige gitt maks poeng! I 2019 ble rittet fulltegnet åtte måneder før start og i 2020 måtte vi ty til venteliste på grunn av koronarestriksjonene.

Det at rittet tydeligvis har truffet mange som ønsker å ha en utfordring der de kan stille med enten racer eller terrengsykkel, i variert terreng og i et skikkelig sykkelritt, der du kan føle deg som en proff for en dag. Derfor er vi glade for at vi også kan videreføre dette i 2021.  Vi har et tak på 300 deltakere, så her gjelder det å sikre seg en plass tidlig!

Per nå er Gran Fondo Strade Statskog det eneste turrittet i Norge med både grus og asfalt som arrangeres som landeveisritt, det vil si at du kan stille med både landeveissykkel, cross-sykkel eller terrengsykkel. Hva som egentlig lønner seg er det ikke noe entydig svar på! Enkelte steder vil du ha fordel av terrengsykkel, mens andre steder vil racer lønne seg.

Vi ønsker deg velkommen til Gran Fondo Strade Statskog 4. september 2021!