Sparebank 1 SMN satser på folkehelse – og inviterer til barnas eget sykkelritt under Gran Fondo Strade Statskog

SMN Piccolo Fondo er et uhøytidelig og gratis sykkelritt for barn og unge, med målgang i samme løype og på samme dag som innkomsten på Gran Fondo Strade Statskog. I år blir målgangen ved Namsos Storsenter, og den korte løypa går fra Storsenteret, til kaia og tilbake igjen. Verftsgata blir sperret for trafikk. De litt eldre tar to runder, mens de største barna kan sykle hele Brurunden på fem kilometer. Det er eget vakthold langs hele løypa.

Det er gratis å delta, og alle som sykler får en spesialdesignet t-skjorte, egen sykkelflaske og diplom.

Start: lørdag 24. august fra klokken 11.00

Påmelding her

Du må være forhåndspåmeldt for å få t-skjorte og diplom med navn.

Klasser:

  • Piccolo Fondo Mini: Storsenteret – kaia – Storsenteret (600 meter). Det er lov å stille med trehjulssykkel, støttehjul og sparkesykkel
  • Piccolo Fondo Bambini: To runder i samme løype (1200 meter)
  • Piccolo Fondo: Brurunden (5 kilometer)

Gran Fondo Strade Statskog er et sykkelritt på 100 kilometer grus og asfalt mellom Steinkjer og Namsos, og arrangeres i år for tredje gang. Årets utgave ble fulltegnet allerede før jul – men noen ekstra plasser er tilgjengelig via samarbeidspartner Intersport. Gå inn på eqtiming.no og bruk kode INTERSPO for å sikre deg en plass på Norges nye sykkelklassiker!